AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk elbise giymek

Kahve falında mor renk elbise giymek

Kahve falında mor renk elbise giymek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, rızkının kesileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına delalettir.

Kahve falında mor renk elbise giymek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan çok farklı konuda şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında mor renk elbise giymek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mor renkli elbise giymek hastalıkların şifa bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mor renkli elbise görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek kendisine gelemeyeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk abiye giymek çok büyük hayır duası alınacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mor renk ceket giymek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, zafer ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir