AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor elbise giydiğini görmek

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek

Kahve falında mor elbise giydiğini görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kendisini eve kapatacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, başarı kaydedeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, nazara geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında mor elbise giydiğini gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Kahve falında mor renk elbise giymek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına inanılır.

Kahve falında mor abiye elbise giymek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, önünün açılacağına yorulur.

Kahve falında mor elbise giymek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, düşmanların önlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında mor uzun elbise giymek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin mor elbise giydiğini görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında mor nişan elbisesi giymek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının mor elbise giydiğini görmek kazançların artacağına, hayatın temposunun yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir