AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mısır yediğini görmek

Kahve falında birinin mısır yediğini görmek

Kahve falında birinin mısır yediğini görmek kara kara düşünür olacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, işlerinden de geri kalacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yazgısının güzelleşeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin mısır yediğini gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında başkasının mısır yediğini görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek adının her yerde geçeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin mısır yediğini görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır yediğini görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında süt mısır yediğini görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında mısır yağı görmek daha güçlü hale geleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir