AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalet eder.

Kahve falında haşlama mısır görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, bunun da geleceğine işarettir.

Kahve falında mısır haşlaması görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış mısır görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında haşlamış mısır görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlama mısır yemek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış mısır almak yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, güzel huylarının değişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir