AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır yediğini görmek

Kahve falında mısır yediğini görmek

Kahve falında mısır yediğini görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine işarettir.

Kahve falında mısır yediğini gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Kahve falında süt mısır yediğini görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, dertlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mısır yediğini görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek ailesini kaybedeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulur.

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının mısır yediğini görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin mısır yediğini görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden mısır toplamak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir