AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında mısır tanesi yediğini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz veya ilişkileriniz kendinizin çok dışında işler yapmanıza veya kendinizi kutuya hapsedilmiş hissetmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tanesi görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru mısır taneleri görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet eder.

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir