AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır yağı görmek

Kahve falında mısır yağı görmek

Kahve falında mısır yağı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, duraklama yaşanacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında mısır yağı gördüyseniz:

  • Artan yolculuklar, yapılan seyahat planları veya arkadaşlara yapılacak ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında mısır yağı görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına işaret eder.

Kahve falında araba yağı görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında hacı yağı sürmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kuyruk yağı görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında fındık yağı görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında yağı dökmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yağın taştığını görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir