AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mısır yediğini görmek

Kahve falında başkasının mısır yediğini görmek

Kahve falında başkasının mısır yediğini görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının mısır yediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek rızkın çoğalacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işarettir.

Kahve falında başkasının mısır yediğini görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında mısır yediğini görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin mısır yediğini görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalet eder.

Kahve falında süt mısır yediğini görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında mısır almak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, sabit geliri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir