AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yediğini gördüyseniz:

  • Ara yol arayışı sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek düşmanların çok üzüleceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında patlamış mısır yemek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında mısır patlatmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında patlamış mısır görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yemek görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlayan mısır görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır patlaması yemek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında mısır patlaması görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir