AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt mısır yediğini görmek

Kahve falında süt mısır yediğini görmek

Kahve falında süt mısır yediğini görmek yüzünün her daim güleceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında süt mısır yediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında süt mısır yediğini görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında süt mısırı yemek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt mısır görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında süt mısır toplamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında süt mısır yemek yüzünde güller açacağına, yaşama dört elle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında süt mısırı toplamak kendisini çok kötü hissedeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının mısır yediğini görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır tanesi yediğini görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir