AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, makamını garantileyeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, takdir edilen kişi olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını gördüyseniz:

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine delalet eder.

Kahve falında midesi bulandığını görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine rivayet eder.

Kahve falında midenin bulandığını görmek parasını ve işini kaybedeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mide bulandığını görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemekten midesi bulanmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında dışkıya bulanmak alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bala bulanmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir