AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını gördüyseniz:

  • Birlikte özel vakit geçirmek istediğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında midesi bulandığını görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yemekten midesi bulanmak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında midenin bulandığını görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek ticarete adım atacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mide bulandığını görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında kuma bulanmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir