AnaSayfa / Genel / Kahve falında midesi bulandığını görmek

Kahve falında midesi bulandığını görmek

Kahve falında midesi bulandığını görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, tabiatı kötü olan kişiye, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında midesi bulandığını gördüyseniz:

  • Evdeki değişikliklerin yararlı sonuçları olabilir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında midenin bulandığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mide bulandığını görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yemekten midesi bulanmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında zifte bulanmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bala bulanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir