AnaSayfa / Genel / Kahve falında bala bulanmak

Kahve falında bala bulanmak

Kahve falında bala bulanmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, acı veren kazalara, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bala bulanmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında bala bulanmak gayrimenkul sahibi olunacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında bala batmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında una bulanmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boka bulandığını görmek gelirinin çoğalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, zenginliğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamura bulandığını görmek çok güzel günler görüleceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun bulandığını görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir