AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemekten midesi bulanmak

Kahve falında yemekten midesi bulanmak

Kahve falında yemekten midesi bulanmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, elinin darlık içinde kalacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemekten midesi bulanmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yemekten midesi bulanmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete yorulur.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında midenin bulandığını görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında mide bulandığını görmek ticarete adım atacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına işarettir.

Kahve falında çamura bulandığını görmek kendi bildiğini okuyacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında katrana bulanmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, çok eğleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir