AnaSayfa / Genel / Kahve falında midenin bulandığını görmek

Kahve falında midenin bulandığını görmek

Kahve falında midenin bulandığını görmek düşmanından kurtulmaya, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, parasının ve malının çoğalacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında midenin bulandığını gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalet eder.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, halinin iyi olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında yemekten midesi bulanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında mide bulandığını görmek malını ve canını riske edeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında midenin bulandığını görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamura bulandığını görmek kendi kabuğuna çekileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirece bulanmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir