AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide bulandığını görmek

Kahve falında mide bulandığını görmek

Kahve falında mide bulandığını görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına işaret eder.

Kahve falında mide bulandığını gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kimseye ifşa etmeyin.

Kahve falında midesi bulandığını görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında midenin bulandığını görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işarettir.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında mide bulandığını görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, tabiatı kötü olan kişiye alamet etmektedir.

Kahve falında yemekten midesi bulanmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlara bulanmak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, işlerinin iyi gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zifte bulanmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir