AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkıya bulanmak

Kahve falında dışkıya bulanmak

Kahve falında dışkıya bulanmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, şansızlığın kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışkıya bulanmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Kahve falında dışkıya bulanmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalettir.

Kahve falında kana bulanmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında una bulanmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zifte bulanmak sevinç dolu haberler alacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına inanılır.

Kahve falında suyun bulandığını görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, her daim Allah yolunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında mide bulandığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, farklı kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boka bulandığını görmek çok hayırlı şeylere, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında una bulandığını görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir