AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mezarını kazmak

Kahve falında birinin mezarını kazmak

Kahve falında birinin mezarını kazmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Kahve falında birinin mezarını kazmak aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yakının mezarını kazmak zor günler geçireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski mezar kazmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak o kapıyı kapatacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında babasının mezarını kazmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarını kazmak huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kürekle mezar kazmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir