AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarını kazmak

Kahve falında mezarını kazmak

Kahve falında mezarını kazmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, helal kazanç elde edeceğine, kıdem atlayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine inanılır.

Kahve falında evde mezar kazmak yüzünün de yerlere düşeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak ferahlayacağına, esenleyeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının mezarını kazmak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarını kazdığını görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığı kazmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir