AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının mezarını kazmak

Kahve falında babasının mezarını kazmak

Kahve falında babasının mezarını kazmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, şeref ve rütbeye, çok daha fazla adım atacağına, her şeyin yenileceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Karar vermeniz gereken durumlara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının mezarını kazmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mezar kazmak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya mezarı kazmak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elle mezar kazmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yakının mezarını kazmak mutlu olacağına ve güleceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında çocuğuna mezar kazmak şansın açılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında mezarını kazmak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir