AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, kazancın daha da arttırılacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin mezar kazdığını gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarını kazdığını görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında eve mezar kazmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde mezar kazmak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski mezar kazmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının mezarını kazmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yakının mezarını kazmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir