AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • İmajınızda yapacağınız yenilikler olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında birini merdivenden düşerken görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşürülmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden düştüğünü görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında kızının merdivenden düştüğünü görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını merdivenden düşerken görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, işlerinin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir