AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını merdivenden düşerken görmek

Kahve falında başkasını merdivenden düşerken görmek

Kahve falında başkasını merdivenden düşerken görmek neşesinin yerine geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine yorulur.

Kahve falında başkasını merdivenden düşerken gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına yorulur.

Kahve falında birini merdivenden düşerken görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden birinin düştüğünü görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir