AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden düştüğünü görmek

Kahve falında merdivenlerden düştüğünü görmek

Kahve falında merdivenlerden düştüğünü görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Kahve falında merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek çok büyük atılımlar yapacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir