AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden düşürülmek

Kahve falında merdivenden düşürülmek

Kahve falında merdivenden düşürülmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden düşürülmek gördüyseniz:

  • Talepler ya da genel konular stres yaratabilir.

Kahve falında birinin merdivenden düştüğünü görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını merdivenden düşerken görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında birini merdivenden düşerken görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, torunlarına dahi yeteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalettir.

Kahve falında merdivenden düşürülmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir