AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini merdivenden düşerken görmek

Kahve falında birini merdivenden düşerken görmek

Kahve falında birini merdivenden düşerken görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, başarı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında birini merdivenden düşerken gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşürülmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının merdivenden düştüğünü görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını merdivenden düşerken görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir