AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında kızının merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında kızının merdivenden düştüğünü görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kızının merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Kahve falında kızının merdivenden düştüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini merdivenden düşerken görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin merdivenden düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek zengin olunacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin merdivenden düştüğünü görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hatalarını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir