AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin memesini sıkmak

Kahve falında birinin memesini sıkmak

Kahve falında birinin memesini sıkmak hainlik yapacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin memesini sıkmak gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kadın memesi sıkmak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hatalarından erken döneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin memesini sıkmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında memeyi sıkmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının memesini sıkmak bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çıbanı sıkmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu sıkmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe limon sıkmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında birisine kurşun sıkmak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir