AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeyi sıkmak

Kahve falında memeyi sıkmak

Kahve falında memeyi sıkmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memeyi sıkmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Kahve falında kadının memesini sıkmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memeyi sıkmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin memesini sıkmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın memesi sıkmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücuttan irin sıkmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine alamet eder.

Kahve falında boş silah sıkmak karlı işler yapacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çıbanı sıkmak şifa ve ilaç bulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir