AnaSayfa / Genel / Kahve falında çıbanı sıkmak

Kahve falında çıbanı sıkmak

Kahve falında çıbanı sıkmak sıkıntılarını aşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çıbanı sıkmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yüzünde çıban sıkmak yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine rivayet eder.

Kahve falında çıbanı sıkmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çıbanın patladığını görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çıban temizlemek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına delalettir.

Kahve falında kalçada çıban görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolda çıban görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir