AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının memesini sıkmak

Kahve falında kadının memesini sıkmak

Kahve falında kadının memesini sıkmak zaferlere doymayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadının memesini sıkmak gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Kahve falında kadının memesini sıkmak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın memesi sıkmak hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memeyi sıkmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, günah işlemekten korunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin memesini sıkmak tövbelerin amacına ulaşacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak galibiyetlerinin artacağına, ortamın bir hayli gerileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kadın memesi görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir