AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesi sıkmak

Kahve falında kadın memesi sıkmak

Kahve falında kadın memesi sıkmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, düşmanından uzak olacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi sıkmak gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Kahve falında kadının memesini sıkmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesi sıkmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında memeyi sıkmak Allah’a dua edeceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin memesini sıkmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek ekmeğin kesileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına yorulur.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir