AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal suyu sıkmak

Kahve falında portakal suyu sıkmak

Kahve falında portakal suyu sıkmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu sıkmak gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Kahve falında portakal suyu sıkmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal sıkmak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında portakal suyu görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu almak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, mallarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında portakal suyu dökmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, işlerin daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir