AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesini emmek

Kahve falında kadın memesini emmek

Kahve falında kadın memesini emmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iyi geçineceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesini emmek gördüyseniz:

  • Pratik düşünceler üreteceksiniz.

Kahve falında kadın memesini emmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kadının memesini emmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında kadın memesi emmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini emmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalettir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, alım gücünü yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının memesinden süt emmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek memesi emmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, parasının ve malının artacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının memesini emmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir