AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kuyu kazdığını görmek

Kahve falında birinin kuyu kazdığını görmek

Kahve falında birinin kuyu kazdığını görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kuyu kazdığını gördüyseniz:

  • İnsanları kendinizden uzaklaştırmak yerine, zarafetinizi koruyarak kendi tarafınıza çekmeye çalışmalısınız.

Kahve falında su kuyusu kazmak kötü durumların ortadan kalkacağına, diplomalı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında kuyu kazdırmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kuyu kazdığını görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyu kazmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyu kazdığını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında mezar kazmak kemik görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında inşaat kazmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir