AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu kazmak

Kahve falında kuyu kazmak

Kahve falında kuyu kazmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyu kazmak gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Kahve falında birinin kuyu kazdığını görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında su kuyusu kazmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyu kazdırmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyu kazdığını görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyu kazmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Kahve falında su yolu kazmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir