AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu kazdırmak

Kahve falında kuyu kazdırmak

Kahve falında kuyu kazdırmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kuyu kazdırmak gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kuyu kazdığını görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalettir.

Kahve falında kuyu kazdırmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kuyu kazmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyu kazdığını görmek ona yardımcı olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında su kuyusu kazmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yerleri kazmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya rivayet eder.

Kahve falında kum kazmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir