AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak

Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak

Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kuyu kazdığını görmek umutlarını kaybedeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyu kazdığını görmek itibar kaybedeceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kuyu kazdırmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyu kazmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu kazmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalet eder.

Kahve falında tuvaleti kazmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, mekân değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalet kazmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir