AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaat kazmak

Kahve falında inşaat kazmak

Kahve falında inşaat kazmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında inşaat kazmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yolunuzda durmasına izin verirseniz bazı bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında inşaat kazmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inşaat temeli kazmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aradaki buzların eritileceğine tabir olunur.

Kahve falında evde mezar kazmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında su yolu kazmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tünel kazmak hayatın belli bir düzene oturacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yeri kazmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede toprak kazmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağı kazdığını görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir