AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu kazdığını görmek

Kahve falında kuyu kazdığını görmek

Kahve falında kuyu kazdığını görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyu kazdığını gördüyseniz:

  • Kendinizi çevrenizde meydana gelen olaylarına kışına bırakmaktan vazgeçip duygularınızı bir kez daha değerlendirin.

Kahve falında kuyu kazdırmak büyük fırsatların kapısını açacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyu kazdığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kuyu kazdığını görmek namaz kılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Kahve falında kuyu kazmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu kazmak sorunlarının sürekli artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını kazmak rahat nedir öğreneceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir