AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kuyusu kazmak

Kahve falında su kuyusu kazmak

Kahve falında su kuyusu kazmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, heveslerin söneceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalettir.

Kahve falında su kuyusu kazmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yollar yapılabilir.

Kahve falında su kuyusu kazmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kuyu kazmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyu kazdığını görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, durumunuzun iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyu kazdırmak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kuyu kazdığını görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su yolu kazmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, huzurlu, mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında su kazmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir