AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına küpe takmak

Kahve falında kulağına küpe takmak

Kahve falında kulağına küpe takmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sevinçli haberler geleceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağına küpe takmak gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında kulağa küpe takmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak baht açıklığına ve şansın döneceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir