AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ kulağa küpe takmak

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bedeninin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, yolunda huzurla devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında kulağına küpe takmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, sorumlu tutacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa küpe takmak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, atılan adımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir