AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kulağına küpe takmak

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işarettir.

Kahve falında kulağına küpe takmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak işinde zarar edeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir