AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına altın küpe takmak

Kahve falında kulağına altın küpe takmak

Kahve falında kulağına altın küpe takmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, insanlarla bir araya geleceğine, zor bir döneme gireceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, ana baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak yeni kapılar açılacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kulak deldirip küpe takmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağına küpe takmak çok büyük mutluluklar tadacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir