AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kucağına yatmak

Kahve falında birinin kucağına yatmak

Kahve falında birinin kucağına yatmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin kucağına yatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağına yatmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağa yatmak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işarettir.

Kahve falında birinin kucağına yatmak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi kucağında görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek uyutmak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir