AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi kucağında görmek

Kahve falında kuranı kerimi kucağında görmek

Kahve falında kuranı kerimi kucağında görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi kucağında gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Kahve falında kuranı kerimi kucağında görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında kuranı kerim görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kuranı kerim hediye etmek herkesin yardımına koşacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerim vermek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulur.

Kahve falında duvarda asılı kuranı kerim görmek huzurlu günler görüleceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi ezbere okumak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir