AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebek uyutmak

Kahve falında kucağında bebek uyutmak

Kahve falında kucağında bebek uyutmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında kucağında bebek uyutmak gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında bebek kucağına almak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında kucağında bebek taşıdığını görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, başarılarının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kucağında bebek görmek en büyük acılarının dineceğine, daha iyi anlaşır olacağına yorulur.

Kahve falında kucağımda erkek bebek görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeği kucağına almak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında kucağına bebek almak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında karısının kucağında bebek görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kucağında bebek olmak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir