AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kucağına yatmak

Kahve falında ölünün kucağına yatmak

Kahve falında ölünün kucağına yatmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, bol rızık sahibi olunacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntı yaşanacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Kahve falında ölünün kucağına yatmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağına yatmak saadete ereceğine, mutlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin kucağında yatmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında kucağına yatmak kısmetinin bollaşacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağa yatmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle kucaklaştığını görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini kucağına almak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir